Relatiebeheerder (circa 32 uur/week)

Hét accountants- en belastingadvieskantoor van Lisse heeft ambities, groeit en is volop in beweging. Bij Kromhout hebben wij brede kennis van zaken, zowel werk als privé gerelateerd. Wij zetten de financiële uitdagingen van ondernemers centraal in onze dienstverlening. Bij elke dienst en bij elk advies, voor welke levens- en bedrijfssituatie dan ook, heeft Kromhout naast de juiste kennis ook oog voor de mens. Nu, straks én voor later.

Ons kantoor kenmerkt zich door een informele, prettige werksfeer, zonder afbreuk te doen aan de zakelijke context. Zo gaan wij met elkaar om. Plezierig samenwerken met een voortdurend streven de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Werken bij Kromhout voelt eigen en vertrouwd.

Ter versterking van ons team zoeken wij een:

Relatiebeheerder (minimaal circa 32 uur/week)

Je weet wat jouw klanten bezighoudt en waar hun uitdagingen liggen. Als relatiebeheerder adviseer je ondernemers en signaleer je waar mogelijk (fiscale) behoeftes. Je verricht samenstel- en reviewwerkzaamheden waarbij je rekening houdt met een haalbare planning en korte doorlooptijden. Idealiter ben je bekend in de regio waar de klanten van Kromhout zich bevinden; de Duin- en Bollenstreek en Haarlemmermeer. Er ligt een mooie en een gevarieerde MKB-klantenportefeuille op jou te wachten. Hiervoor word je al snel het eerste aanspreekpunt.

Wie zoeken wij?
Als ambitieuze Relatiebeheerder kom je graag in contact met klanten en vind je het leuk om te sparren met collega’s. Je bent nieuwsgierig van aard en iemand die het is toevertrouwd om complexe opdrachten op te pakken en zelfstandig uit te voeren. Je hebt minimaal hbo-werk en -denkniveau, minstens 4 jaar werkervaring in de accountancy en affiniteit met fiscale en financiële vraagstukken. Maar bovenal ben je geïnteresseerd in de mensen achter onze klanten.

Wat biedt Kromhout?
Woon je in deze regio? Dan werk je lekker dicht bij huis, met klanten waar je snel een band mee opbouwt. Wij hechten waarde aan een goede balans tussen werk en privé, met een passende beloning. Je krijgt een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid binnen een organisatie die staat voor professionaliteit, kwaliteit, betrokkenheid en loyaliteit.

Contact
Weet jij het zeker en vind je het een uitdaging om ons netwerk verder uit te bouwen? Of heb je eerst nog vragen? Bel of mail dan naar mr. Johan van Steijn RB FFP via 0252-417450 of js@kromhoutlisse.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.