Betrokken accountantscontrole door Kromhout Audit

Een accountantscontrole is veelal voorgeschreven door instanties als de overheid, de bank, de brancheorganisatie of door andere belanghebbenden van uw onderneming of stichting. Zij willen zekerheid, net als u als bestuurder of ondernemer. Die zekerheid leveren we u gegarandeerd. Maar we doen meer op het gebied van ‘assurance’.
We stellen beoordelingsverklaringen op of voeren een kostenbesparende pre-audit service uit, waarmee wij u efficiënt en vaardig ondersteunen in het voorbereiden op de daadwerkelijke accountantscontrole door een andere accountant. Op het gebied van automatisering kunnen wij een IT-audit voor u verzorgen.

Naast het bieden van maximale zekerheid bieden we u ook helderheid en dus meer inzicht.
Wij kiezen voor de juiste rapportagewijze zoals een management letter of een accountantsverslag en onze planning, onderlinge taakverdeling en kosten zijn vooraf duidelijk opgesteld.
Namens Kromhout Accountants B.V. voeren onze beide registeraccountants Robin Bos en Farid el Mazoughi zelf mede de controles uit. Wij voelen ons sterk betrokken bij uw bedrijfsvoering. Door met ons als uw onafhankelijke Registeraccountant te sparren over uw bedrijfsvoering ontstaan nieuwe praktische inzichten om uw organisatie te optimaliseren. Klanten noemen ons daarom wel eens hun bedrijfsthermometer of eye-opener. We bespreken samen regelmatig welke processen er onbewust ingeslopen zijn en waar uw kansen liggen voor realistische winstpunten.
Beschouw ons daarom niet alleen als een wettelijke ‘must’, maar meer als een onafhankelijke counterpartner bij uitstek voor het optimaliseren van uw financiële- en administratieve processen. Wij helpen u de risico’s van vandaag om te zetten naar kansen voor morgen.

Vanzelfsprekend beschikken wij over een door de AFM afgegeven Wta vergunning. Onze formele controlestandaard ligt dus hoog. Dat betekent niet, dat we het oog voor de mens verliezen. We zijn nauw en actief betrokken bij de werkzaamheden. Juist MKB-ondernemingen profiteren van deze persoonlijke aanpak, de brede kennis en de hoge kwaliteit.
Ga het gesprek met ons aan. Het loont.

Een greep uit onze dagelijkse diensten:

  • Controle van jaarrekeningen
  • Beoordeling van jaarrekeningen
  • IT-audit
  • Pre-audit services
  • Controle van subsidieverantwoordingen
  • Controle bij inbrengtransacties
  • Overige assurance-opdrachten.

Integratie fiscaal-accountancy
Voor fiscale werkzaamheden en overige non-assurance werkzaamheden kunnen wij altijd een beroep doen op de aanwezige brede kennis binnen onze Kromhout-organisatie.

Kromhout Accountants B.V.

BIC RABONL2U
IBAN NL63 RABO 0125 979 12
BTW NR
 NL.8179.44.011.B.01
KvK 28115815

farid-en-robin-1200

Farid el Mazoughi
Registeraccountant (RA)
fm@kromhoutlisse.nl
LinkedIn

 

Robin Bos
Registeraccountant (RA)
rb@kromhoutlisse.nl
LinkedIn