Belastingadviseur Haarlem (24 – 40 uur per week)

Wij hebben ambities, groeien en zijn volop in beweging. Bij Kromhout hebben wij brede kennis van zaken, zowel werk als privé gerelateerd. Wij zetten de financiële uitdagingen voor ondernemers centraal in onze bedrijfsvoering. Bij elke dienst en bij elk advies, voor welke levens- en bedrijfssituatie dan ook, heeft Kromhout naast de juiste kennis ook oog voor de mens. Nu, straks én later.

Ons kantoor kenmerkt zich door een informele, prettige werksfeer, zonder afbreuk te doen aan de zakelijke context. Zo gaan wij met elkaar om. Wij werken samen met verschillende kantoren die allemaal onafhankelijk zijn. In een informele sfeer wordt er geschakeld in korte lijnen en streven we voortdurend naar het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten.

Ter versterking van ons fiscale team zoeken wij voor onze vestiging in Haarlem een:

(Partner) Belastingadviseur (24 – 40 uur per week)

Wat ga je doen?
Als belastingadviseur maak je onderdeel uit van ons team van ervaren fiscalisten die  ondernemers en (vermogende) particulieren adviseert op fiscaal en financieel gebied. Je bent de vertrouwenspersoon voor de klant. Jouw pro-activiteit vertaalt zich in concrete adviezen voor de klant. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan de verdere uitbouw van onze vestiging in Haarlem. Je bent voor je klanten een prettige gesprekspartner met veel inhoudelijke vakkennis. Je breidt je netwerk actief uit en zorgt dat klanten zich bij ons thuis voelen.

Wie ben jij

  1. je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring en beschikt over een afgeronde opleiding tot RB-belastingadviseur of (universitair) fiscaal recht, aangevuld met relevante opleidingen, trainingen en cursussen;
  2. je kent onze regio (Haarlem en omgeving) en voelt je hiermee verbonden;
  3. je persoonlijkheid wordt gekenmerkt door leergierigheid, resultaatgerichtheid, soepele communicatie en een sterk empathisch vermogen;
  4. je hebt affiniteit met persoonlijke financiële planning;
  5. je wordt liever een ‘groot radar’ in een klein kantoor, dan andersom.

Wat biedt Kromhout?
Woon je in Haarlem of omgeving? Dan werk je lekker dicht bij huis, met klanten waar je snel een band mee opbouwt. Wij hechten waarde aan een goede balans tussen werk en privé, met een passende beloning. Je krijgt een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid binnen een organisatie die staat voor professionaliteit, kwaliteit, betrokkenheid en loyaliteit. Een partnerschap behoort tot de mogelijkheden.

Contact
Weet jij het zeker en vind je het een uitdaging om ons netwerk verder uit te bouwen?
Of heb je nog vragen? Bel of mail dan naar Robin Bos RA via 023-5410660 of rbos@clausaccountants.nl