Online salarisverwerking & persoonlijk HRM advies

Wilt u eerst mondeling en dan schriftelijk de arbeidsovereenkomst opzeggen of andersom? Wilt u een werknemer als oproepkracht of op basis van vaste werkuren een contract aanbieden? Mag een arbeidscontract nog een keer voor bepaalde tijd verlengd worden of niet? Wie houdt de loonaangiftes bij en zorgt voor overzicht in alle salarisafdrachten?
Neem bij alle vragen die uw salaris- en inkomensadministratie aangaan gerust contact met ons op. Wij bieden een brede ondersteuning op HRM gebied en met plezier adviseren wij u over alle arbeidsrechtelijke kwesties zoals ontslagprocedures en CAO bepalingen.
Laat bijvoorbeeld uw verouderde arbeidsovereenkomsten eens opnieuw kritisch doornemen en laten we samen nieuwe overeenkomsten opstellen. U zult er het goede gevoel aan over houden dat u helemaal bij bent met de actuele (sociale) regelgeving.

Mijn Kromhout: het veilige online inlogportaal met onze persoonlijke service
Wij helpen u veilig verder door het complexe salaris- en arbeidslandschap van vandaag.
U wilt toch ook het liefst vandaag nog weten waar u nu aan toe bent? Wat nu de vakantiedagensaldi zijn en wanneer de tijdelijke arbeidscontracten van uw werknemers aflopen? Kies dus voor het werken met de software van vandaag.
Met het inlogportaal Mijn Kromhout heeft u altijd en overal online inzicht in uw salarisverwerking en in al uw salarisdocumenten.
Onze online salaris- en personeelstools zijn veilig, gebruikersvriendelijk en zeker niet voor derden toegankelijk.
Verwerk zelf mutaties in het personeelsdossier en raadpleeg snel uw eigen actuele salarisadministratie. U bespaart hiermee tijd en blijft toch verzekerd van onze persoonlijke zorg en aandacht. Bij eventuele vragen kijken we real-time met u mee en helpen we u direct.