Belastingadviseurs & financiële planning,
voor aangiftes van nu en plannen voor morgen

Moet u uw bedrijf overdragen of is juist een fusie fiscaal verstandig? Wat zijn de financiële gevolgen bij de keuze van trouwen of samenwonen? Moet u de aanslag schikken of juist in beroep gaan? Welke leasevorm past het best bij uw bedrijf, operational of financial? Wanneer moet u van eenmanszaak naar BV? Overweegt u uw werknemers eens extra te belonen? Wat te doen met de planning van uw onroerende zaken? Waar staat u financieel als u 67 jaar bent?
Elke financiële ondernemings- en levensvraag heeft in Nederland ook een groot fiscaal aspect. We leven nu eenmaal in het meest dicht vertakte belastingnetwerk van de wereld. Kromhout beschikt over uitstekende fiscaal juristen c.q. Register Belastingadviseurs om u hierin te begeleiden en adviseren. Met onze belastingadviezen weet u zeker dat u binnen de regels daadwerkelijk alle kansen maximaal benut. Ook als het gaat om advies bij het aanvragen van reguliere en geavanceerde soorten subsidies. Kromhout denkt in mogelijkheden. Hoe complex de fiscale situatie ook lijkt, ons advies is altijd glashelder en praktijkgericht. Ons doel? De absolute zekerheid, dat u nooit teveel betaalt.

Een greep uit onze dagelijkse diensten is:

  • Bedrijfsoverdracht
  • Samenwerking en fusie
  • Rechtsvormkeuze
  • Successieplanning (estateplanning)
  • Optimale beloningsstructuren voor werknemers en directeuren (dga)

Financiële planning: een gecertificeerd plan voor elke droom
Zijn uw toekomstplannen wel financieel haalbaar? Bieden ze u de gewenste financiële armslag in de toekomst, bij uw pensioen of als u eerder wilt stoppen met werken?
Velen hebben hun zaakjes op dit terrein niet goed genoeg geregeld. De toekomst verandert continu. Het inzicht ontbreekt.
Voorkom teleurstellingen en maak nu een afspraak met een van onze gecertificeerde financieel planners. Stem uw financiële huishouding en toekomstplannen regelmatig met ons af. We zijn onafhankelijk en werken uitsluitend in uw belang, zonder provisies of bonussen van banken en/of verzekeraars. We besparen kosten als in het verleden afgesloten financiële producten elkaar overlappen. En we adviseren u graag verder om uw plannen ook daadwerkelijk in de toekomst te laten slagen! U de droom, wij het plan.