Accountant (24-40 uur per week)

Ons team heeft ambities, groeit en is volop in beweging. Bij Kromhout hebben wij brede kennis van zaken, zowel werk als privé gerelateerd. Wij zetten de financiële uitdagingen van ondernemers centraal in onze dienstverlening. Bij elke dienst en bij elk advies, voor welke levens- en bedrijfssituatie dan ook, heeft Kromhout naast de juiste kennis ook oog voor de mens. Voor nu, straks én later.

Ons kantoor kenmerkt zich door een informele, prettige werksfeer, zonder afbreuk te doen aan de zakelijke context. Zo gaan wij met elkaar om. Plezierig samenwerken met een voortdurend streven de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Werken bij Kromhout voelt eigen en vertrouwd.

Ter versterking van ons kantoor zoeken wij een:

Accountant  (24-40 uur per week)

Wat ga je doen?

Als accountant maak je onderdeel uit van ons team van zeer ervaren accountants die ondernemers adviseert op financieel en fiscaal gebied. Je bent de vertrouwenspersoon voor de klant. Jouw pro-activiteit vertaalt zich in concrete adviezen voor de klant. Je bent verantwoordelijk voor je eigen klantenportefeuille en hebt de ambitie om daar alles voor je klant uit te willen halen. Je geeft leiding aan een team van relatiebeheerders/assistent accountants en zorgt voor een goede werkplanning met korte doorlooptijden. Je breidt je netwerk graag actief uit en zorgt dat klanten zich bij Kromhout thuis voelen.

Wie ben jij?

–  je bent openbaar accountant en beschikt over relevante werkervaring, aangevuld met relevante opleidingen, trainingen en cursussen;

–  je kent onze werkregio (Haarlemmermeer en omgeving en Duin- en Bollenstreek) en voelt je hiermee verbonden;

–  je persoonlijkheid wordt gekenmerkt door leergierigheid, resultaatgerichtheid, soepele communicatie en een sterk empathisch vermogen;

–  je wordt liever een ‘groot radar’ in een klein kantoor, dan andersom.

Wat biedt Kromhout?

Woon je in de omgeving? Dan werk je lekker dicht bij huis, met klanten waar je snel een band mee opbouwt. Wij hechten waarde aan een goede balans tussen werk en privé, met een passende beloning. Je krijgt een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid binnen een organisatie die staat voor professionaliteit, kwaliteit, betrokkenheid en loyaliteit.

Contact

Weet jij het zeker en vind je het een uitdaging om ons netwerk verder uit te bouwen? Of heb je eerst nog vragen? Bel of mail dan naar mr. Johan van Steijn RB FFP via 0252-417450 of js@kromhoutlisse.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.