Administratief medewerker/assistent accountant (circa 32 uur/week)

Ons team heeft ambities, groeit en is volop in beweging. Bij Kromhout hebben wij brede kennis van zaken, zowel werk als privé gerelateerd. Wij zetten de financiële uitdagingen van ondernemers centraal in onze dienstverlening. Bij elke dienst en bij elk advies, voor welke levens- en bedrijfssituatie dan ook, heeft Kromhout naast de juiste kennis ook oog voor de mens. Nu, straks én voor later.

Ons kantoor kenmerkt zich door een informele, prettige werksfeer, zonder afbreuk te doen aan de zakelijke context. Zo gaan wij met elkaar om. Plezierig samenwerken met een voortdurend streven de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Werken bij Kromhout voelt eigen en vertrouwd.

Ter versterking van ons team zoeken wij een:

Administratief medewerker/assistent accountant (minimaal circa 32 uur/week)

Als administratief medewerker/assistent accountant begeleid en voer je financiële administraties, verzorg je diverse aangiften en stel je jaarrekeningen en tussentijdse cijfers op. Waarbij je rekening houdt met een haalbare planning en korte doorlooptijden. Idealiter ben je bekend in de regio waar de klanten van Kromhout zich bevinden; de Duin- en Bollenstreek en Haarlemmermeer. Dit is een mooie en een gevarieerde functie met doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Wie ben jij?
• Je hebt minimaal een afgeronde relevante Mbo-opleiding en inmiddels ervaring opgedaan bij een administratie- of accountantskantoor;
• Je beschikt over een klantgerichte en dienstverlenende instelling;
• Je bent leergierig, resultaatgericht, stressbestendig en staat open om jouw kennis met je collega’s te delen.

Wat biedt Kromhout?
Woon je in deze regio? Dan werk je lekker dicht bij huis, met klanten waar je snel een band mee opbouwt. Wij hechten waarde aan een goede balans tussen werk en privé, met een passende beloning. Je krijgt een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid binnen een organisatie die staat voor professionaliteit, kwaliteit, betrokkenheid en loyaliteit.

Contact
Weet jij het zeker en vind je het een uitdaging om ons netwerk verder uit te bouwen? Of heb je eerst nog vragen? Bel of mail dan naar
mr. Johan van Steijn RB FFP via 0252-417450 of js@kromhoutlisse.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.